TUOTTEET

herkkumestarit-peltotausta

Aamiaiselle

Ylikypsää savukinkkua, parhaat salamit suoraan Saksasta, tai laadukasta Golfetta salamia Italiasta. Tai miten olisi lajitelma leikkelemakkaroiden kotimaisia klassikoita; legendaarinen Lauantaimakkara, tai maukas pippurikylkirulla. Vain mielikuvitus on rajana saapuessasi palvelutiskillemme.

Mutta emme tarjoa pelkästään lihajalosteita. Tuotevalikoimaamme kuuluu laadukkaat juustot ympäri euroopan, kuten vaikka Veldhyuzen -juustolan parhaimmisto.

Juustotiskiemme sijainnit löydät täältä

voileipä

Herkkumestarimme ympäri Suomen auttavat mielellään sinua löytämään juuri oikeat täytteet, jotka tekevät voileivästäsi täydellisen makuelämyksen.

Makua arkeen ja juhlaan

Kotimaisen leikkeletiskin ajattomat klassikot, keittokinkku, sekä korppukinkku puhumattakaan Savuhovin maukkaasta suolalihasta

Plvelutiski Hekkumestarit Myllyn Prisma Raisio

Herkutteluun

Espanjalaiset tapakset, Serranon kinkku, salamit, Manchegojuustot lampaan- tai vuohen maitoon. Valinta on sinun. Autamme sinua luomaan herkkulautasen, joka on juuri täydellinen sinun makuusi

manchego-lautanen
homejuusto valkohomejuusto sinihomejuusto

Kattava juustovalikoima takaa sinulle myös hienostuneet ja aromikkaat homejuustot, kuten Saint Clements Danablu, Roquefort Papillon, unohtamatta Le Marcaire punahomejuuston vivahteikasta makua. Mutta tämä on vain pieni osa valikoimaamme.

Haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi Herkkumestareiden palveltavaksi