PALAUTETTA JA TYÖPAIKKOJA

herkkumestarit-peltotausta
TIETOA MEISTÄ

Herkkumestarit on keväällä 2021 lanseerattu elintarvikebrändi.

Arvopohjamme ponnistaa kotimaisesta laatulihasta valmistetuista jalosteista, sekä parhaista koti- ja ulkomaisista juustoista, jotka vaalivat vuosisataisia perinteitä.

Koko henkilöstömme on sitoutunut yhdessä sovittuihin arvoihin, jotka näkyvät päivittäisessä toiminnassamme saumattomasti.

Avoimuus: Tämä tarkoittaa avoimuutta hinnoittelun, sekä tuoteselosteiden saatavuuden suhteen. Avoimuus tarkoittaa myös helppoa lähestyttävyyttä ja mutkatonta asiointia myyntipisteissämme.

Vastuullisuus: Kannamme vastuumme. Oli kyse sitten tuotteiden laadusta, jätteiden asianmukaisesta kierrättämisestä, tai vaikkapa yrityksen sosiaalisesta vastuusta.

Oikeudenmukaisuus: Kohtelemme oikeudenmukaisesti asiakkaitamme, työntekijöitämme, sekä yhteistyökumppaneita. Aina ja jokaisessa tilanteessa.

herkkumestaritjuusto2
herkkumestaritjuusto1
herkkumestaritlihat
prismalogo
smarket
kkauppalogo
logo savuhovi
alandsmejerietlogo
Vaissi_FILL_logo_RGB
makuliha
pajuniemilogo
Pernion_logo_iso
Wot_Logo_slogan_RGB
Riitan Herkku_logo
Logo big
herkkujuustola
hvitfelt_logo
PALAUTETTA KOMMENTOITAVAA, KYLLÄ KIITOS!

Koska olemme innokkaita oppimaan uutta ja kehittämään osaamistamme, toivomme sinulta palautetta ja ehdotuksia palvelumme kehittämiseen.

Nyt onkin hyvä hetki laittaa sanan säilä heilumaan ja antaa meille niin ruusuja kuin risujakin.

Käsittelemme saamamme palautteen mahdollisimman pian ja olemme yhteydessä sinuun.

ET SÄ MITTÄ TÖITÄ TARTTIS?

Etsimme jatkuvasti uusia lahjakkuuksia kehittymään herkkumestareiksi.  Mikäli sydämesi sykkii ensiluokkaiselle asiakaspalvelulle ja haluat työskennellä laadukkaiden elintarvikkeiden parissa pyydämme sinua täyttämään hakemuksen
Täällä

Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen, sekä CV:n osoitteeseen

tyopaikat@herkkumestarit.com

Mainitsethan hakemuksessasi myös missä toimipisteessämme haluaisit työskennellä. Käsittelemme uusia hakemuksia jatkuvasti.
Odotamme kuulevamme sinusta!!

herkkumestaritpeltotausta-ala